Snel naar...

bevers
5-7 jaar
welpen
7-11 jaar
zeeverkenners
11-16 jaar
wilde vaart
16-18 jaar
stam
vanaf 18 jaar

 

Welpen

Welpen

 

 

 

Algemeen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen van Scouting Zuiderkruis en doe mee!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. De welpenleiding draagt ook namen uit dit boek, zoals Akela (de oude wolf), Baloe (de dikke beer), Chil (de wouw), Bagheera (panter), Kaa (slang) en Hathi (olifant).

Een welpenhorde bestaat uit 3 of 4 nesten, waarin 5 of 6 welpen zitten. De welpen gaan een aantal keer per jaar een weekend op kamp. Het hoogtepunt is het jaarlijkse zomerkamp, dat met Hemelvaart, Pinksteren of in de zomervakantie wordt georganiseerd.

Meer informatie over de welpen kan je vinden via de links onderaan de pagina.

Welpen Are Fun!

Scoutfit

De welpen dragen als Scoutfit:

  • Groene blouse
  • Zuiderkruis groepsdas

Contributie

Om de onkosten te vergoeden betaalt ieder lid contributie. Voor meer informatie en de hoogte van de contributie klik hier.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje komen kijken? Dit kan door het sturen van een welpenatzuiderkruis.nl (mail). Lees voor meer informatie ook onze speciale 'lid worden?' pagina.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de leiding via onze contactpagina.

Opkomsttijden

  • De Sioniehorde heeft elke zaterdagochtend van 9.30-12.00 uur opkomst in het clubhuis aan de Eikenlaan.